Over ons

Over ons

Wie we zijn


Wij zijn liefhebbers van de bergen.


Vanaf het eerste moment dat wij de bergen ontdekten, waren wij verkocht. Het eindeloze panorama geeft je een gevoel van vrijheid, het maakt je hoofd leeg van de alledaagse beslommeringen.


Vanuit die passie voor de bergen is ons bedrijf ontstaan. Want als gepassioneerde bergsporters weten wij hoe belangrijk het is om goed materiaal te hebben.Waarom anders?


'Anders' slaat als eerste op onszelf. Na een wat vervelende periode in de werksfeer hebben we op een gegeven moment het besluit genomen om iets anders te gaan doen. We hebben onze passie gevolgd en zijn met ons bedrijf begonnen.


'Anders' geeft nieuwe energie. Iets anders gaan doen, andere dingen ontdekken, andere mensen ontmoeten. Vanuit onze eigen ervaring weten we dat dit een nieuwe impuls aan je leven kan geven.


'Anders' is ook de koers die wij varen. Wij doen wat we doen op onze eigen manier, waarbij kwaliteit en voldoening voorop staan. Wij voeren merken die andere winkels niet hebben, omdat wij geloven in de kwaliteit hiervan. Geen '13 in een dozijn' maar jezelf zijn. Daar staat 'Anders Outdoor' voor.

FILL YOUR LIFE WITH ADVENTURES.

HAVE STORIES TO TELL.

Vakkundig


Alleen als je verstand van zaken hebt, kun je mensen echt goed helpen. Daarom zijn we bijvoorbeeld naar Zwitserland geweest om op de service-afdeling van skifabrikant Stöckli te werken.


Maar wij zijn met name gespecialiseerd op het gebied van bootfitting. Wij hebben zowel het Sidas 'Black Level' als het Masterfit University diploma. Daarnaast zijn wij gediplomeerd sportpodoloog.

Gecertificeerd bootfitter
Gecertificeerd bootfitter
Gecertificeerd bootfitter

Onze winkel


Wij beschikken over een mooi, nieuw pand, gelegen aan de Sportlaan in Schelluinen. Op een oppervlakte van ca. 110 m2, verdeeld over twee verdiepingen, vind je een mooi en met zorg samengesteld assortiment van kwaliteitsproducten. Niet het grootste, maar wel verrassend en onderscheidend.


Wij zijn gespecialiseerd in ski- en wandelschoenen. Dit is dan ook de kern van ons assortiment. Daarnaast hebben wij diverse accessoires, zoals uiteraard goede sokken. Als gediplomeerd sportpodoloog kunnen wij je bovendien helpen met voetklachten en inlegzooltjes op maat.

Bewust géén webshop!


Wij investeren bewust niet in een webwinkel. Waarom?


Wij willen mooie producten verkopen, die emoties losmaken bij mensen. Dat kan alleen als je de producten met je eigen ogen ziet en met je eigen handen voelt. Via een webshop voel je bijvoorbeeld niet hoe licht onze wandelschoenen zijn en hoe zacht onze wandelkleding aanvoelt.


Maar misschien nog wel belangrijker, is dat je via een webwinkel niet de kwaliteit en service kan bieden die de klant écht nodig heeft. Het goed aanmeten van (ski)schoenen en inlegzooltjes, het onderhouden en veilig afstellen van ski's enz. enz. Dit kan geen enkele webshop je leveren, maar is wel het grootste en belangrijkste deel van ons bedrijf. Er blijven dan maar weinig artikelen over die je zonder advies en/of passen kunt kopen.


Wij investeren daarom liever in kennis, zoals het volgen van opleidingen. Zodat wij je goed kunnen adviseren bij je keuze en je goed kunnen helpen met de juiste producten. Daarom!