Over ons
Outdoorwinkel

Over ons

Moe maar voldaan na beklimming van de 4.165 m. hoge Breithorn in Zermatt (Zwitserland).

Wie we zijn

 

Wij zijn liefhebbers van de bergen.

 

Vanaf het eerste moment dat wij de bergen ontdekten, waren wij verkocht. Het eindeloze panorama geeft je een gevoel van vrijheid, het maakt je hoofd leeg van de alledaagse beslommeringen.

 

Vanuit die passie voor de bergen is ons bedrijf ontstaan.  Want als gepassioneerde skiers en (berg)wandelaars weten wij hoe belangrijk het is om goed materiaal te hebben.

 

 

Waarom anders?

 

'Anders' slaat als eerste op onszelf. Na een wat vervelende periode in de werksfeer  hebben we op een gegeven moment het besluit genomen om iets anders te gaan doen.  We hebben onze passie gevolgd en zijn met ons bedrijf begonnen.

 

'Anders' geeft nieuwe energie. Iets anders gaan doen, andere dingen ontdekken, andere mensen ontmoeten. Vanuit onze eigen ervaring weten we dat dit een nieuwe impuls aan je leven kan geven.

 

'Anders' is ook de koers die wij varen. Wij onderscheiden ons met diverse merken van andere outdoorzaken. Uiteraard staat de kwaliteit voorop, maar wij proberen juist artikelen te vinden die ook mooi zijn en extra kleur aan je outdoorbeleving kunnen geven.

 

'Anders' maakt je dus onderscheidend. Geen '13 in een dozijn' maar jezelf zijn. Daar staat 'Anders Outdoor' voor.

Geen '13 in een dozijn' maar jezelf zijn.

Daar staat Anders Outdoor voor.

Gecertificeerd bootfitter
Service-afdeling Stöckli
World cup Adelboden
fabrieksbezoek Stöckli

Vakkundig


Alleen als je verstand van zaken hebt, kun je mensen echt goed helpen. Daarom investeren wij continu in het opdoen van kennis.


Op het gebied van ski- en snowboard onderhoud heeft Andries  meegewerkt op de service-afdeling van skifabrikant Stöckli in Zwitserland. Maar ook is hij te gast geweest bij de raceteams van Völkl tijdens de wereldbekerwedstrijden in Adelboden (Zwitserland).


Voor kennis van  bootfitting worden jaarlijks  trainingen gevolgd.  Inmiddels heeft Andries al het   'Black Level'  gehaald. Dit is het hoogste niveau  van het opleidingsprogramma van Sidas, de marktleider op het gebied van voetcomfort.


Daarnaast worden regelmatig beurzen en fabrieken bezocht om productkennis op te doen.

Onze winkel


Wij beschikken over een mooi, nieuw pand, gelegen aan de Sportlaan in Schelluinen. Op een oppervlakte van ca. 110 m2, verdeeld over twee verdiepingen, vindt u een mooi en met zorg samengesteld assortiment van kwaliteitsproducten. Niet het grootste, maar wel verrassend en onderscheidend. In onze eigen werkplaats wordt het onderhoud aan ski's en snowboards uitgevoerd. Dus kom langs en zie met eigen ogen wat wij u te bieden hebben.

buitensport gorinchem
skishop
outdoor winkel
buitensport
Skiwinkel

Bewust géén webshop


Wij investeren bewust niet in een webwinkel. Waarom?


Wij willen mooie producten verkopen, die emoties losmaken bij mensen. Dat kan alleen als je de producten met je eigen ogen ziet en met je eigen handen voelt. Via een webshop voel je bijvoorbeeld niet hoe licht onze wandelschoenen zijn en hoe zacht onze wandelkleding aanvoelt.


Maar misschien nog wel belangrijker, is dat je via een webwinkel niet de kwaliteit en service kan bieden die de klant écht nodig heeft. Het goed aanmeten van (ski)schoenen en inlegzooltjes, het onderhouden en veilig afstellen van ski's enz. enz. Dit kan geen enkele webshop je leveren, maar is wel het grootste en belangrijkste deel van ons bedrijf. Er blijven dan maar weinig artikelen over die je zonder advies en/of passen kunt kopen.


Wij investeren daarom liever in kennis, zoals het volgen van bootfitting trainingen. Zodat wij je goed kunnen adviseren bij je keuze en je goed kunnen helpen met de juiste producten. Daarom!

Moet ik dan altijd naar de winkel komen om iets te kopen?


Nee hoor, wij versturen ook gerust artikelen met de post. Met sommige artikelen kan dit ook gewoon, zoals bijvoorbeeld sokken. Laat weten wat u zoekt en het wordt snel geregeld. Bij bestellingen boven € 100,00 zijn er geen verzendkosten.

Contact


Omdat wij onze zaak parttime hebben, zijn wij niet altijd open en/of telefonisch bereikbaar. Kijk hier voor onze openingstijden en contactmogelijkheden.

Route en parkeren


Onze zaak is snel en eenvoudig te bereiken en er is gratis parkeerruimte in de directe omgeving. Kijk hier hoe u ons kunt vinden.

Privacy


Ook wij hebben te maken met privacy-regelgeving. Kijk hier om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Woensdag 25 december (1e kerstdag), woensdag 1 januari (nieuwjaarsdag) en maandag 13 januari (beursbezoek) gesloten.

Wij zijn geopend op:


Maandag       19.00 - 20.00 uur *

Woensdag     13.00 - 17.00 uur

                       19.00 - 20.00 uur *

Vrijdag           13.00 - 17.00 uur

Zaterdag       13.00 - 17.00 uur


* alleen halen en brengen ski's en snowboards. Wilt u materiaal aanschaffen, maak dan een afspraak tijdens de middag openingstijden.

Contact:


Sportlaan 3C

4209 AX  SCHELLUINEN

Telefoon 0183 512 435

Email: info@andersoutdoor.nl


KvK 61048674

BTW NL 189541222B01

Copyright 2019 All Rights Reserved