Accessoires
Outdoorwinkel

Accessoires

Mooie accessoires maken je wandeluitrusting helemaal af. Een stevige en goedzittende rugzak om je spullen mee te nemen, drinkflessen om je favoriete drankjes goed te houden, wandelstokken die je extra steun bieden, waardoor je nog langer kunt doorgaan. Ook hierbij kunnen wij je helpen aan mooie kwaliteitsproducten. Want ook dit moet in orde zijn.

Rugtassen
Rugtas

Een jasje, boterhammen, een flesje drinken, tijdens wandelingen heb je altijd wel iets mee te nemen. Een goede rugtas is dan ideaal. 


Wij hebben diverse rugtassen, van een handige heuptas, een 25 liter daypack tot een 45 liter rugzak voor een flinke bergtocht.

Wandelstok
Nordic walking stokken

Een trekking pole voor extra steun bij bergwandelingen of een nordic wandelstok voor de actieve wandelaar in Nederland. Ook deze hebben wij in ons assortiment. 


Ook losse voetjes zijn bij ons verkrijgbaar.

Drinkfles
Sigg fles

Goed drinken is belangrijk, je verliest immers flink wat vocht als je intensief bezig bent.


De kleurige Sigg flessen houden je drinken lang koel en zien er ook nog eens leuk uit.


Ook hebben wij de Hot & Cold thermosflessen die als beste zijn getest.

Door het gebruik van metalen drinkflessen werk je ook mee aan het terugdringen van het plastic verbruik en de 'plastic soep' in onze oceanen.

Wandelwol

Antidruk-wol van Wandelwol bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.


Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt drukontlastend en huidherstellend.

Antidruk wol


Wij zijn geopend op:


Woensdag     13.00 - 17.00 uur

Vrijdag           13.00 - 17.00 uur

Zaterdag        13.00 - 17.00 uur

Contact:


Sportlaan 3C

4209 AX  SCHELLUINEN

Telefoon 0183 512 435

Email: info@andersoutdoor.nl


KvK 61048674

BTW NL 189541222B01

Copyright 2019 All Rights Reserved