Wandelsandalen
Outdoorwinkel

Wandelsandalen

Sandalen zijn het ideale schoeisel tijdens warm weer. Altijd volop ventilatie, waardoor je voeten koel en droog blijven. En als je voeten koeler blijven, kun je de warmte beter aan. Goede wandelsandalen bieden daarbij volop comfort en ondersteuning, zodat je hierop zonder problemen flinke wandelingen kan maken. Met onze sandalen kun je zelfs de Nijmeegse vierdaagse aan!

Wandelsandalen heren
Wandelsandalen heren

Sandalen Source Stream (heren) € 89,95

Wandelsandalen dames
Wandelsandalen dames

Sandalen Source Stream (dames) € 89,95

Outdoorsandalen dames
Outdoorsandalen dames

Sandalen Source Gobi (dames) € 109,95

Outdoorsandalen heren
Outdoorsandalen heren

Sandalen Source Gobi (heren) € 109,95

Source is een toonaangevende fabrikant van outdoor sandalen. Speciale gepatenteerde snel drogende bandjes en triple gelaagde zolen zorgen voor een hoog comfort en duurzaamheid. De sandalen zijn lichtgewicht, wat heel prettig loopt.


X-strap:

de gepatenteerde constructie van gekruiste bandjes die onafhankelijk van elkaar kunnen worden afgesteld. Dit zorgt voor een optimale fixatie van de voet.


Triple Layer Sole:

een zool die bestaat uit een  apart voetbed, middenzool en onderzool. Hierdoor krijg je een perfecte balans tussen grip, duurzaamheid en demping.


A.R.T.1:

A.R.T. staat voor Advanced Rubber Technology.  A.R.T.1 is een speciale rubbersamenstelling voor het voetbed. het zorgt voor veel grip, ventilatie en is anti-bacterieel.


A.R.T.2:

Voor de onderzool is A.R.T.2 ontwikkeld. Dit zorgt voor een heel slijtvaste zool die veel grip biedt, ook als het nat is.


Fast Drying Straps:

Zachte en sneldrogende bandjes zorgen voor een hoog draagcomfort. Doordat ze snel drogen, wordt voorkomen dat ze gaan schuren.

Source sandalen worden geleverd in een handige tas. Zo neem je je sandalen gemakkelijk mee, ook als ze soms vies of nat zijn. Maar je kunt 'm bijvoorbeeld ook gebruiken als toilettas.

De instap van de Stream sandalen kun je in een handomdraai veranderen naar een slip-on.

Woensdag 25 december (1e kerstdag), woensdag 1 januari (nieuwjaarsdag) en maandag 13 januari (beursbezoek) gesloten.

Wij zijn geopend op:


Maandag       19.00 - 20.00 uur *

Woensdag     13.00 - 17.00 uur

                       19.00 - 20.00 uur *

Vrijdag           13.00 - 17.00 uur

Zaterdag       13.00 - 17.00 uur


* alleen halen en brengen ski's en snowboards. Wilt u materiaal aanschaffen, maak dan een afspraak tijdens de middag openingstijden.

Contact:


Sportlaan 3C

4209 AX  SCHELLUINEN

Telefoon 0183 512 435

Email: info@andersoutdoor.nl


KvK 61048674

BTW NL 189541222B01

Copyright 2019 All Rights Reserved