Bootfitting
Outdoorwinkel

Bootfitting

De meeste  mensen hebben gemakkelijke voeten, maar sommigen hebben een iets minder gemakkelijke voet. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je dan maar de hele dag met pijn moet rondlopen. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om skischoenen aan te passen. Dit kan variëren van een simpele padding op de binnenschoen tot het plaatselijk uitdeuken van de buitenschoen.

Wat is bootfitting?


Bootfitting is het aanmeten en aanpassen van skischoenen naar uw voeten om hiermee problemen als pijn, kramp, vermoeidheid enz. te voorkomen of op te lossen. Dit is erg breed: van het aanmeten van de juiste skischoen, het maken  van inlegzolen, het aanpassen van binnenschoenen tot het vormen van buitenschalen. Een goede bootfitter kan het verschil maken tussen skiën met of zonder voetklachten.

De basis voor probleemloos skiën


Probleemloos skiën begint bij de juiste maat skischoen en een goede inlegzool met de juiste ondersteuning. Maar liefst 85% van de klachten kan hiermee worden opgelost. Komt u met voetklachten, dan voeren wij altijd als eerste een voetmeting en -analyse uit. Blijkt hieruit dat u de verkeerde maat skischoenen en/of geen goede inlegzool heeft, dan adviseren wij altijd eerst hierin te investeren voordat wij verder gaan met andere aanpassingen.


De voetmeting en -analyse kost € 25,00, maar is kostenloos als u skischoenen of inlegzolen koopt of uw skischoenen laat aanpassen.

skischoenen aanpassen

Allerlei aanpassingen mogelijk


Zowel aan de binnen- als de buitenschoenen zijn allerlei aanpassingen mogelijk. Lees hier meer over de diverse bootfittechnieken.

PRIJZEN BOOTFITTING

Voetmeting en -analyse

Gratis bij aanschaf van nieuwe skischoenen, inlegzolen en aanpassingen

€ 25,00

Custom vormen buitenschoen

Fischer Comfort Fit/PBV of Custom Shell

€ 50,00

Custom vormen binnenschoen

€ 20,00

Custom vormen inlegzolen

€ 50,00

Plaatselijk oprekken buitenschoen

Per aanpassing

€ 20,00

Afslijpen bootboard

Prijs is afhankelijk van besteedde uren

uurtarief

IPS

Per stuk

€ 10,00

ICP

Per stuk

€ 20,00

Hiel stabilisator

Per stuk

€ 21,95

Hiel lift

Per paar

€ 7,95

Volume reducer

Per stuk

€ 6,95

Scheenbeen protector (gel pads)

Per paar

€ 24,95

Enkel protector (gel pads)

Per set van 4 stuks

€ 17,95

Uurtarief

Incl. BTW

€ 60,00

Bij aankoop van nieuwe skischoenen en inlegzolen zit het customizen daarvan (indien nodig) uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Afspraak maken?


Bootfitting is geen klusje wat je even tussendoor doet. Zowel voor de probleemanalyse als het aanpassen zelf nemen wij graag de tijd. Kom daarom in het voor- of naseizoen, als het rustiger is en maak hiervoor een afspraak.  Kom je zonder afspraak, zeker in de topdrukte voor de voorjaarsvakantie, dan loopt je het risico dat wij je niet meteen kunnen helpen of dat je een andere keer terug moet komen. Omdat wij dit parttime doen, is onze tijd  beperkt en moeten wij deze zo efficiënt mogelijk indelen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Hou er ook rekening mee dat het aanpassen niet klaar is terwijl je wacht. 


Wij zijn geopend op:


Woensdag     13.00 - 17.00 uur

Vrijdag           13.00 - 17.00 uur

Zaterdag        13.00 - 17.00 uur

Contact:


Sportlaan 3C

4209 AX  SCHELLUINEN

Telefoon 0183 512 435

Email: info@andersoutdoor.nl


KvK 61048674

BTW NL 189541222B01

Copyright 2019 All Rights Reserved