Ski's kopen
Outdoorwinkel

Ski's kopen

Wintersport is een dure vakantie, dus wil je er zoveel mogelijk uithalen. Goed materiaal is hiervoor essentieel. Het is daarom heel belangrijk dat je met goede ski's op pad gaat. De ski's moeten doen wat jij wilt, zodat je continu controle hebt, zonder dat dit onnodig kracht kost. Goede ski's geven je wat ze verwacht van een wintersportvakantie: plezier in wat je doet.

Hoe zit een ski in elkaar?


Ski's worden opgebouwd uit allerlei lagen van verschillende materialen, zoals hout, rubber, carbon, glasfiber, titanium enz. Deze lagen worden onder hoge druk en temperatuur samengesmeed tot één geheel.


De samenstelling van die lagen bepaalt de eigenschappen van de ski. Hoe hoger het skiniveau, hoe meer eisen men stelt aan stabiliteit op hoge snelheid, kantengrip enz. Om dit te bereiken zijn duurdere componenten nodig.


Daarom hebben beginnersski's bijvoorbeeld veelal een goedkope kunststof kern zonder verstevigingslagen. Ski's voor vergevorderden hebben daarentegen een houten kern (al dan niet gelamineerd) en een of meerdere verstevigingslagen van carbon, staal of titanium.

Ski's kopen
Welke ski moet ik kopen?

Koop de juiste ski!

 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Rustige skier of zwarte piste knaller. Korte of lange bochten. Geprepareerde piste's of poedersneeuw. Voor al die verschillende skiers worden specifieke ski's gemaakt.


Koop daarom ski's die bij je niveau en stijl passen. Als je namelijk een ski koopt die niet bij je past, doet t'ie niet wat jij wilt. En dan heb je én geen lol én het kan onveilige situaties opleveren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!


Wij kunnen voor ieder niveau en budget een passende ski leveren en adviseren je graag.

Nieuw of tweedehands?

 

Naast nieuwe ski's worden er ook veel gebruikte ski's aangeboden. En dat scheelt best in de prijs. Maar pas op wat je koopt. Er zijn zeker prima gebruikte ski's te krijgen. Maar we zien ook regelmatig dat men een flinke kat in de zak heeft gekocht. Grootste risico zijn de bindingen, want je kan het niet zien of ze nog veilig openspringen.


Maar naast de technische staat en de veiligheid is er nog een belangrijke reden om nieuwe ski's te kopen: vakantieplezier! De ontwikkelingen staan niet stil, ski's worden lichter, draaien gemakkelijker. En dus kost het skiën minder inspanning, wordt je minder snel moe en kun je veel langer doorgaan. En heb je dus veel meer rendement van je wintersportvakantie.

Nieuwe ski's

Webshop of specialist?


Alles kun je tegenwoordig online kopen, ook ski's. Naast dat je de deur niet uit hoeft, is de veelal lagere prijs meestal erg aanlokkelijk.


Vergeet echter één ding niet: skibindingen moeten vakkundig worden afgesteld om vervelende blessures te voorkomen. Niet goed afgestelde ski's kopen is als het kopen van een auto waarvan de remmen het niet goed doen.


Geen enkele webshop levert echter deze belangrijke service. Alleen bij een goede wintersportzaak worden je nieuwe ski's veilig voor je afgesteld.

Bij ons worden nieuwe ski's compleet afgeleverd, zodat u er echt meteen de piste mee op kunt. Dit houdt in:


- Vakkundige montage van de bindingen

- Veilige afstelling van de bindingen, inclusief afstelrapport!

- Een goede waxbeurt


Bij ski's die bij ons worden gekocht, zit dit gewoon in de prijs inbegrepen.

Onze ski collectie


Onze collectie ski's bestaat uit diverse modellen van de merken Fischer, Nordica en Völkl. Deze merken behoren tot de top en staan bekend om hun kwaliteit en prestaties.

Fischer ski's
Nordica ski's


Wij zijn geopend op:


Woensdag     13.00 - 17.00 uur

Vrijdag           13.00 - 17.00 uur

Zaterdag        13.00 - 17.00 uur

Contact:


Sportlaan 3C

4209 AX  SCHELLUINEN

Telefoon 0183 512 435

Email: info@andersoutdoor.nl


KvK 61048674

BTW NL 189541222B01

Copyright 2019 All Rights Reserved