Skischoenen dames
Outdoorwinkel

Skischoenen dames

Skischoenen dames: hoog comfort en uitstekende prestaties!


Een goede skischoen moet  zorgen voor een goede krachtoverbrenging naar de ski. Maar daarnaast moeten ze ook nog eens comfortabel genoeg zijn om de hele dag door zonder problemen te kunnen dragen.


Ook voor komende winter hebben wij weer de mooiste modellen geselecteerd. Wij richten ons hierbij helemaal op de nieuwe generatie: lichtgewicht, hoog draagcomfort, hoge prestaties en veel aanpassingsmogelijkheden. Dit biedt de beste garantie op een hele dag onbezorgd plezier op de piste.


Onze collectie bestaat uit diverse modellen van de merken Dalbello, Fischer en Nordica. Deze merken behoren tot de top en staan bekend om hun kwaliteit, comfort en prestaties.

Bij aanschaf van nieuwe skischoenen stellen wij gratis uw skibindingen opnieuw af.

Skischoen dames Dalbello DS 90 W

Dalbello DS 90 W

van € 299,95 voor € 269,95

Skischoenen dames Dalbello DS 80 W

Dalbello DS 80 W

van € 269,95 voor € 249,95

Skischoenen dames Dalbello Panterra 85 W

Dalbello Panterra 85 W € 349,95

Skischoenen dames Fischer RC4 Curv 105 ws MV

Fischer Curv ws 105 € 399,95

Skischoen dames Fischer My Curv 90

Fischer My Curv 90 € 379,95

Skischoenen dames Fischer My Ranger One 90

Fischer My Ranger One 90 € 399,95

Skischoenen dames Fischer My Hybrid 90

Fischer My Hybrid 90

van € 379,95 voor € 349,95

Skischoenen dames Nordica Pro Machine 95 W

Nordica Pro Machine 95 W

€ 399,95

Skischoenen dames Nordica Speedmachine 95 W

Nordica Speedmachine 95 W

€ 369,95

Skischoenen dames Nordica Sportmachine 85 W

Nordica Sportmachine 85 W

€ 319,95

Afspraak maken?

 

Voor het aanmeten nemen wij graag voldoende tijd, zodat u met de schoenen naar huis gaat die écht goed zitten. Daarnaast kunnen wij, vanwege de corona maatregelen, niet teveel mensen tegelijk in onze winkel hebben. Daarom werken wij voorlopig uitsluitend op afspraak.

Dalbello skischoenen dames

In 2018 heeft Dalbello de DS-lijn geïntroduceerd, met de in het oog springende power cage constructie. Deze bestaat uit een stijf frame dat de rug en de zool van de buitenschoen omvat. Deze constructie zorgt ervoor dat er een enorm goede krachtoverbrenging is, maar dat de rest van de schoen lichter kan worden uitgevoerd. En dit merk je, want de schoenen zijn echt vederlicht. Daarnaast is de instap, doordat het materiaal dunner uitgevoerd kon worden, enorm makkelijk.

Dalbello DS skischoenen
Dalbello Panterra skischoenen

Voor het seizoen 2019/2020 is ook de vernieuwde Panterra-lijn met deze power cage uitgerust. Wat bleef was de unieke cabrio constructie. Hierbij bestaat de buitenschoen niet uit twee (zoals bij de 'klassieke' overlap-constructie), maar uit drie delen. Dit zorgt voor een heel goede krachtoverbrenging, een smeuige flex en hogere schokabsorptie. Bijkomend voordeel is bovendien de enorm ruime instap.


De pasvorm van Dalbello is standaard al erg goed. Dalbello gebruikt hiervoor Contour 4. Hierbij is de schoen op 4 'kritieke' plaatsen al voorgevormd. Daarnaast zijn de schoenen op verschillende manieren verder aan te passen.

Fischer skischoenen dames
Fischer skischoenen op maat

Fischer skischoenen zijn bekend vanwege het unieke Vacuum concept. Hierbij wordt de buitenschoen verwarmd en door drukzakken om je voeten gedrukt. Door de warmte wordt ruimte gecreërd waar het nodig is, terwijl door de druk overbodige ruimte wordt opgevuld. Het resultaat is een schoen die perfect om je voet sluit. Met name de hielfixatie wordt hierdoor geperfectioneerd, juist het gedeelte waarmee je stuurt.


Een andere eigenschap van Fischer skischoenen is Somatec. Hierbij staan de voeten iets naar buiten gedraaid in de schoenen. Deze natuurlijke positie zorgt voor minder druk op je gewrichten en daardoordoor minder vermoeidheid en een beter stuurgedrag.

Fischer skischoenen
Nordica skischoenen dames
Nordica Sportmachine

De meest populaire lijn van Nordica is de Machine-lijn, bestaande uit de Pro machine, Speedmachine en Sportmachine. De Machine-lijn maakt gebruik van de Tri-Force constructie. Hierbij bestaat de buitenschoen uit drie verschillende soorten kunststof:

1. hard materiaal voor de rug en zool, dat zorgt voor de krachtoverbrenging;

2. zachter materiaal voor een goede omsluiting van de voet en het bovenbeen;

3. nog iets zachter materiaal voor een gemakkelijke instap.

Dit zorgt voor heel comfortabele schoenen met hoge prestaties.


Het hoge comfort wordt nog extra verhoogd door de heel fijne binnenschoenen. Deze zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met Primaloft isolatie, waardoor je altijd warme voeten hebt.


Ook bij Nordica staan de voeten iets naar buiten gedraaid, voor een meer natuurlijke beenstand. Nordica noemt dit Natural Foot Stance. Net als bij Fischer's Somatec zorgt dit voor minder druk op je gewrichten, waardoor het skiën gemakkelijker en comfortabeler gaat.

Nordica Speedmachine

I.v.m. de corona maatregelen zijn wij voorlopig alleen op afspraak geopend. Bijna iedere dag en ook 's avonds is mogelijk.

Openingstijden


I.v.m. de corona maatregelen zijn wij voorlopig alleen op afspraak geopend.


Stuur een mailtje om een afspraak te maken.

Onze winkel:


Sportlaan 3C

4209 AX  SCHELLUINEN

Contact:


Telefoon 0183 512 435

Email: info@andersoutdoor.nl

KvK 61048674

BTW NL 002113059B71

Copyright Anders Outdoor