Contact

Contact en bezoek

Openingstijden


Wij doen dit parttime, waardoor wij beperkt open zijn.


Maandag     gesloten

Dinsdag       gesloten

Woensdag   13.00 - 17.00 uur

Donderdag   gesloten

Vrijdag         13.00 - 17.00 uur

Zaterdag      13.00 - 17.00 uur

Zondag        gesloten


Voor de aanschaf van materiaal adviseren wij u een afspraak te maken om te voorkomen dat u lang moet wachten of later terug moet komen.


Woensdag 9 februari geopend van 15.30 tot 17.00 uur.

Van 12 t/m 16 maart zijn we zelf op wintersport en is de winkel dus gesloten.Route


Ons adres is Sportlaan 3C, 4209 AX Schelluinen.


Het pand maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Remonpark, direct naast en bereikbaar via het CBR-gebouw.


Het bedrijventerrein ligt direct aan de provinciale weg N216 van Gorinchem naar Schoonhoven en is vanaf de snelwegen A15 en A27 snel en gemakkelijk te bereiken.Parkeren


Wij beschikken over twee eigen parkeerplaatsen voor ons pand. De overige parkeerplaatsen op het perceel behoren bij de andere panden in het verzamelgebouw en zijn dus privé.


Ook de parkeerplaatsen bij het CBR-gebouw zijn privé-plaatsen en mogen alleen gebruikt worden door bezoekers en medewerkers van het CBR.


Direct achter het CBR-gebouw, op slechts 100 meter lopen van ons pand, liggen de openbare parkeerplaatsen bij de voetbalvelden. Hier kunt u gratis parkeren. U bereikt deze door net voorbij KIA Van Muijlwijk te rijden.Contact


Ons telefoonnummer is 0183 512 435.


Omdat wij onze zaak op dit moment parttime hebben, naast een baan, zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Wilt u informatie, dan kunt u het beste een berichtje sturen. U krijgt meestal binnen een dag antwoord.


Wilt u iets weten over wintersport onderhoud, klik dan op de onderstaande knop. Voor overige vragen kunt u het onderstaande formulier gebruiken.